Doe een offerteaanvraag

De meeste opdrachten die JK Timmerwerken uitvoert zijn maatwerk en voor elke opdracht wordt een op maat gemaakte offerte opgesteld. Om mij alvast een beeld te geven van de gewenste werkzaamheden kunt u hier een aantal vragen beantwoorden zodat ik al deels kan inschatten wat de verwachte werkzaamheden zijn en een inschatting kan maken van de duur van de opdracht en wanneer de uitvoering eventueel plaats kan vinden.

Hoe meer ik al weet hoe vollediger ik u in ons eerste contact te woord kan staan. Na ontvangst van de aanvraag neem ik contact met u op.


    Niks is onmogelijk!

    Ik stap elke dag met plezier in mijn werkbus om naar mijn klanten te gaan. Dit is het werk dat ik al van jongs af aan wilde doen en dat maakt dat werken voor mij nooit een straf is. En het maakt ook dat ik een uitdaging niet uit de weg ga en altijd op zoek ga naar de beste oplossing.

    Als timmerman moet je vaak creatief zijn om tot mooiste resultaat te komen en moet je soms buiten de lijntjes durven kleuren. Door mijn uitgebreide ervaringen in de bouwsector ga ik geen bouwkundige uitdaging uit de weg.

    Vandaar ook mijn motto 'Niks is onmogelijk!'

    Image